Nozem Home     Web-Album      Nozembode   Beschermheilige       Agenda        Contact       
De nozembakken
Parade van de club-exemplaren.


10e Nozemsrit 2011
Hier vind je alle info
over de komende rit

Nozem Nieuwtjes
Aanbiedingen, oproepen, enz

Lid worden of een keer een rit meerijden ?
Wie zin heeft kan zich aanmelden via de site of een keer op de Puch-Kroeg verschijnen in de Soundgarden.


Nozem Site
Nozemhistorie van de Nederlandse jaren vijftig en zestig.

DE GROOTSTE, GEZELLIGSTE EN MEEST ACTIEVE PUCHCLUB VAN DE REGIO

Lekker op je Puchie rijden, sleutelen, de benzine dampen opsnuiven, niet bang zijn voor een regendruppeltje en vollop genieten van je brommer.....

In Amsterdam is een Puchclub aanwezig voor iedereen die zich kan vinden in bovenstaande omschrijving. We zijn begin 2001 gestart en ondertussen uitgegroeid tot een gezellige en actieve Puch- en Tomosclub in onze regio. Dat is niet zo gek, want we hebben van alles te bieden wat je van ons zou mogen verwachten:
Een maandelijkse Puchkroeg, ritten en meetings, een eigen krant, sleutelervaring, kennis van Puch en Tomos, enthousiaste & initiatief-rijke leden, tips voor bv restauratie, onderdelen, gezelligheid en veel contacten in de 'Puchwereld'. We rijden voornamelijk op Puchjes, maar merken zoals Tomos en RAP vindt je ook bij ons.

Je wordt van alle activiteiten op de hoogte gehouden d.m.v. mails, de agenda op deze site en natuurlijk onze krant (de Amsterdamse Nozem Krant), die vier vijf keer per jaar verschijnt. Verder hebben we een zgn 'nozemforum' (zie rechterbalk) en een chatbox (zie Puchnozemszoeker); waarin we elkaar over van alles bestoken.

ACTIVITEITEN NOZEMS
We houden geregeld een rit, af en toe een barbecue, kamperen gezamelijk, bezoeken andere meetings en verder organiseren we b.v. elk jaar een landelijke meeting in onze stad.

WIE ZIJN DE NOZEMS?
Onze "leden" komen uit alle rangen en standen. De leeftijd ligt ergens tussen 16 en 55 jaar. We zijn allemaal prettig Puch & Tomos gestoord en hebben allemaal die kleine 'afwijking' in onze persoonlijkheid, die zorgt voor een gezonde hoeveelheid vrijheidsdrang. Vandaar de naam nozems.

TREFPUNT
Ons vaste trefpunt is de maandelijkse Puchkroeg in muziekcafe 'SOUND GARDEN', elke 2e zondag van de maand. Dit vanaf 15.00, zodat je mooi kan uitslapen na een nachtje stappen. Het adres is:  Marnixstraat 164, Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

foto: Hans Sandmann

Ze draaien lekkere muziek en het bier is er goedkoop: 1,80 euro per flesje, we hebben een eigen stamtafel en je kan er eventueel poolen en tafelvoetballen. Voor de liefhebbers mag er geblowt worden en de sfeer is doorgaans beregezellig. We hebben geen voorzitter, ons motto is dan ook: 'geen gezeik, allemaal gelijk'. Maar omdat het beter werkt als bepaalde mensen bepaalde taken op zich nemen, hebben we onderling een aantal clubfuncties verdeeld. Hierin komen de sterke punten van eenieder goed tot z'n recht. Wil je contact met een van ons, klik rechts bovenaan op de nozempost-foto en je komt op de mailpagina, waar een hoop leden staan. Op de contactpagina tref je de afzonderlijke 'bestuursleden' aan.

Puchgroeten namens de Puchnozems!

Nozem Home | Web-Album | Nozembode | Beschermheilige | Agenda | Contact

Post voor de nozems Klik op 't plaatje voor de contactpagina.

mail naar alle clubleden

Puchnozemszoeker

Op deze pagina "het smurfplankje"geheten, vindt je toffe puch-zoekprogramma's

Dromen van een Tomosrijder
Whark schrijft erop los.

Nog meer dromen van een Tomosrijder
Hier vindt je nog meer dromen van een Tomosrijder (Whark).

PTCN-De landelijke Puch en Tomosclub
On-line lid worden van de grootste club van Nederland

PUCH-Promotie
Hier vindt je info over regionale Puch Clubs.

logo